OM

Wuqiao Qiyuan Cellulose Co, Ltd. är ett omfattande företag som integrerar vetenskaplig forskning, produktion, försäljning och lager. Den har en elitförvaltningsgrupp som leds av experter. Stark ekonomisk styrka och överflödande mänskliga resurser har lagt en solid grund för företagets långsiktiga utveckling. Forsknings- och utvecklingscentret är främst engagerat i cellulosateter (HPMC) forskning och utveckling och produktion, för majoriteten av kunderna att göra en bra eskort. k★★★Är speciellt rekommenderad © Förlita sig på våra kunders förtroende och behov, Företaget har etablerat ett antal försäljnings- och servicefilialer över hela landet för att ge kunderna mer lägliga och bekvämare tjänster. I dagens marknadssituation full av affärsmöjligheter och hård konkurrens är alla mina kollegor i vårt företag villiga att samarbeta med er. Företaget kan nu producera en mängd olika cellulosateter (HPMC) 40000 ton. Produkterna används i stor utsträckning inom lättsindustri, petroleum, kemikalier, textilier, bygg-, livsmedel, medicin och andra industrier. Produkter har sålts till Peking, Shanghai, Hebei, Shandong, Fujian, Sichuan, Guangdong och andra inhemska städer. Att locka, utbilda, sysselsätta och älska människor, talanger är företagets värdefulla kapital. Företaget lockar kontinuerligt och behåller olika professionella talanger med förmånlig talangpolitik, rättvis konkurrens arena, bred utvecklingsutrymme och harmonisk arbets atmosfär. Ansluter sig till år av professionell tillverkning erfarenhet, Wuqiao County Qiyuan Cellulose Co., Ltd. välkomnar uppriktigt kollegor och vänner från alla samhällsskikt i hela landet för att besöka och vägleda, och välkomna att besöka Wuqiao County som gäst.

visa mer

PRODUKTER

visa mer

PRESSRUM

Hållbara lösningar: Cellulosa-baserade tillsatser för Gypsum Självav

Innehållsförteckning: 1. Inledning: Cellulosa-baserade tillsatser för hållbara lösningar 2. Förstå Gypsum självnivå 3. Behovet av hållbara tillsatser i Gypsum Självleverande 4. Cellulosabaserade tillsatser: Ett miljövänligt alternativ 5. Hur cellulosa-baserade tillsatser förbättrar Gypsum självnivå 6. Tillämpningar av cellulär tillsatser i Gypsum självleverande 7. Framtidsutsikter och framtidsutsikter och framtider

2023-08-31 visa mer

Fördelarna med att använda cellulosa för gips Självav

1. Introduktion När det gäller att uppnå nivå och smidiga ytor i byggprojekt, Gips föreningar har blivit ett populärt val. Dessa föreningar erbjuder stor mångsidighet och används ofta i tillämpningar som golvning, reparation och renovering. Men för att ytterligare förbättra prestanda för gips självförenade föreningar, Att införliva cellulosa som tillsats kan medföra ytterligare fördelar och förbättringar.

2023-08-24 visa mer

Användning av industriell cellulosa

Genom att använda isolerad och renad cellulosa som råvara kan den producera raion, cellofan och esterderivat såsom nitrat och acetat. Det kan också göras till metylcellulosa, etylcellulosa, karboximetylcellulosa, Polymereterderivat såsom anjonisk cellulosa, som används vid oljeborrning, livsmedel, keramisk glasyr, dagliga kemikalier. Syntetisk tvättning, grafitprodukter, penntillverkning, elektronik, beläggningar, byggnadsmaterial, dekoration, Myggar, tobak, papper, gummi, jordbruk, lim, plast, sprängämnen, Elektrisk och vetenskaplig forskningsutrustning och så vidare.

2022-05-12 visa mer

visa mer