Rreth nesh

Wuqiao Qiyuan Cellulose Co., Ltd. është një ndërmarrje tërësore që integron kërkimet shkencore, prodhimin, shitjet dhe magazinën. Ajo ka një ekip menaxhimi elit të R&D të kryesuar nga ekspertët. Forca ekonomike e fortë dhe burimet e bollshme njerëzore kanë hedhur një themel të fortë për zhvillimin afat-gjatë të kompanisë. Qendra e kërkimeve dhe zhvillimi është kryesisht i angazhuar për kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin, për shumicën e klientëve të bëjnë një shoqëri të mirë. .★★★Rekomandohet veçanërisht të mbështetjes në besimin dhe nevojat e klientëve tanë, kompania ka ngritur një numër degësh shitjeve dhe shërbimesh anembanë vendit me qëllim që t'u sigurojnë klientëve shërbime më të kohës e më të përshtatshme. Në gjendjen e sotme të tregut plot me mundësi biznesi dhe konkurrencë të ashpra, të gjithë kolegët e mi në kompaninë tonë janë të gatshëm të punojnë së bashku me ju. Kompania tani mund të prodhojë një shumëllojshmëri ether të celulosës (HPMC) 40000 tonë. Prodhimet përdoren gjerësisht në industrinë e lehtë, naftë, kimike, tekstile, ndërtimin, ushqim, mjekësi dhe industrie të tjera. Prodhimet janë shitur në Pekin, Shangai, Hebei, Shandong, Fujian, Siçuan, Guangdong dhe qytetet e tjera të nivelit të parë e të dytë. Të tërhequr, të edukuar, punësimin dhe të dashur njerëzit, talentet janë kapitali i vlefshëm i kompanisë. Kompania vazhdimisht tërheq dhe mban talente të ndryshme profesionale me politika të talenteve preferenciale, arenën e ndershme të konkurrencës, hapësirë e zhvillimit të gjerë dhe atmosferë e harmonizueshme pune. Duke iu përmbajtur vitet e përvojës së prodhimit profesionistëve, Uqiao Qiuan Cellulose Co., Ltd. I mirëpritur me sinqerisht kolegët dhe miqtë nga të gjitha shtresat e jetës në të gjithë vendit për të vizituar dhe udhëheq, Dhe mirëseerdhët të vizitosh qytetin Wuqiao si mysafir.

Shih më shumë

Lajme

Zgjidhje të qëndrueshme: Shtetit e bazuar në selulozë për vetë nivelin e Gypsumit

Përmbajtja Shtetet e bazuar në selulo për zgjidhje të qëndrueshme. në Gjypsum vetë nivelin 4. Additives të bazuar në selule: Një alternativë Eko-Familisht 5. Si përmirësojnë shtetësit e gjipsumit të Vetëzmit të Gjipsumit 6. aplikimet e Cellulit. Bashkimi i bazuar në Gjipsumi

2023-08-31 Shih më shumë

Përfitimet e përdorimit të selulosë për vetëshpëritjen e zipsumit

2023-08-24 Shih më shumë

Përdorimet e celzolës industriale

Duke përdorur selulozë të izoluar dhe të pastruar si material i papërpunuar, ai mund të prodhojë rajon, selofanë dhe derivative të esterit si nitrati dhe asetat; mund të bëhet gjithashtu në metil celloz, etil celloz, karboksimetil celloz, Deribët polimer Eter, të tilla si selulosa anionike, përdorur në shpimin e naftës, ushqimit, gjysmë ceramike, kimikate ditore, Larje sintetike, produkte grafite, prodhimi i lapsis, elektronika, mbulesa, materiale ndërtimi, dekorim, Të moshoqesh, duhan, letër, gomë, bujqësi, veshje, plastike, eksplozive, Pajisjet e kërkimeve elektrike dhe shkencore dhe kështu me radhë.

2022-05-12 Shih më shumë

Shih më shumë