O NAS

Wuqiao Qiyuan Cellulose Co, Ltd. je celovito podjetje, ki vključuje znanstvene raziskave, proizvodnje, prodajo in skladiščenje. Ima elitno skupino za upravljanje R&R, ki jo vodijo strokovnjaki. Močna gospodarska moč in obilje človeških virov sta postavila trdna temelj za dolgoročni razvoj podjetja. Raziskovalni in razvojni center je predvsem zavezan za raziskave in razvoj in proizvodnjo celuloze (HPMC), za večino strank, da naredi dobro spremstvo. }★★★Je posebej priporočljivo zanašanje na zaupanje in potrebe naših strank, podjetje je ustanovilo številne prodajne in storitvene podružnice po vsej državi, da bi strankam zagotovilo pravočasno in primernejše storitve. V današnjih tržnih razmerah, polnih poslovnih priložnosti in ostre konkurence, so vsi moji kolegi v našem podjetju pripravljeni sodelovati z vami. Podjetje lahko zdaj proizvaja različne celulozni eter (HPMC) 40000 ton. Izdelki se široko uporabljajo v lahki industriji, nafti, kemični industriji, tekstil, gradbeništvu, živili, medicini in drugih industrijah. Izdelki so bili prodani v Pekingu, Šanghaju, Hebei, Shandong, Fujian, Sichuan, Guangdong in druga domača mesta prve in druge stopnje. Privlačevanje, izobraževanje, zaposlovanje in ljubezen ljudi, talenti so dragocen kapital podjetja. Podjetje nenehno privablja in ohranja različne strokovne talente s prednostnimi talenti, pravično konkurenčno areno, širok razvojni prostor in harmonično delovno ozračje. Prizadevanje za leta strokovne izkušnje iz proizvodnje, Wuqiao County Qiyuan Cellulose Co., Ltd. iskreno pozdravlja sodelavce in prijatelje iz vseh življenjskih območij po državi, da bi obiskali in vodili, in dobrodošli, da obiščete okrožje Wuqiao kot gost.

Poglej več

NOVICE

Trajnostne rešitve: Celulozni dodatki za samoobravnavanja gipsa

Vsebina: 1. Uvod: Na osnovi celuloznih dodatkov za trajnostne rešitve 2. Razumevanje gibanja samorazvoj 3. Potreba po trajnostnih dodatkih v gipsu samorazvojni 4. dodatki na osnovi celuloze: A eko-prijateljsko alternativo 5. Kako celulozni dodatki izboljšajo gips samorazvov 6. Aplikacije celuloze Na osnovi dodatkov v gipsu samorazvojni 7. Prihodnosti in

2023-08-31 Poglej več

Prednosti uporabe celuloze za samoobravnavanje

1. Uvod Ko gre za doseganje ravni in gladkih površin v gradbenih projektih, Gips samo-ravne spojine so postala priljubljena izbira. Te spojine ponujajo veliko vsestransko in se široko uporabljajo v aplikacijah, kot so ravninje tal, popravilo in obnovo. Vendar pa za nadaljnje izboljšanje učinkovitosti samorazvojnih spojin, Vključitev celuloze kot dodatka lahko prinese dodatne koristi in izboljšave.

2023-08-24 Poglej več

Uporabe industrijske celuloze

Z uporabo izolirane in prečiščene celuloze kot surovine lahko proizvaja rajon, celofan in estrske derivate, kot sta nitrat in acetat; ga je mogoče izdelati tudi v metil celulozo, etil celulozo, karboksimetil celulozo, polimerni etrovi derivati, kot so anionska celuloza, ki se uporabljajo pri vrtanju olja, živilih, keramični glazuri, dnevne kemikalije, Sintetično pranje, grafitni izdelki, proizvodnja svinčnikov, elektronika, premazi, gradbeni materiali, okras, Tobak, papir, guma, kmetijstvo, lepila, plastična masa električna in znanstvena raziskovalna oprema in tako naprej.

2022-05-12 Poglej več

Poglej več