DESPRE

Wuqiao Qiyuan Cellulose Co, Ltd. este o întreprindere cuprinzătoare care integrează cercetarea științifică, producția, vânzări și depozitare. Deține o echipă de management de cercetare și dezvoltare de elită, condusă de experți. Puterea economică puternică și resurse umane abundente au pus o bază solidă pentru dezvoltarea pe termen lung a companiei. Centrul de cercetare şi dezvoltare este angajat în principal în cercetarea şi dezvoltarea şi producţia de eter de celuloză (HPMC); pentru majoritatea clienţilor să facă o escortă bună. er★★★Este recomandat în mod special de bază pe încrederea și nevoile clienților noștri, compania a înființat o serie de sucursale de vânzări și de servicii în întreaga țară pentru a oferi clienților servicii mai oportune și mai convenabile. În situaţia de astăzi a pieţei plină de oportunităţi de afaceri şi concurenţă acerbă, toţi colegii mei din compania noastră sunt dispuşi să lucreze împreună cu tine. Compania poate produce acum o varietate de eter de celuloză (HPMC) 40000 tone. Produsele sunt utilizate pe scară largă în industria uşoară, petrol, produse chimice, textile, construcţii, alimente, medicină şi alte industrii. Produsele au fost vândute către Beijing, Shanghai, Hebei, Shandong, Fujian, Sichuan, Guangdong și alte orașe interne. Atragând, educarea, angajarea şi iubirea oamenilor, talentele sunt capitalul valoros al companiei. Compania atrage şi păstrează în permanenţă diferite talente profesionale cu politici de talente preferenţiale, arenă de concurenţă loială, spaţiu larg de dezvoltare şi atmosferă de lucru armonioasă. Aderând la ani de experiență profesională de fabricație, Wuqiao County Qiyuan Cellulose Co., Ltd. salută sincer colegii și prietenii din toate domeniile de viață din țară pentru a vizita și a ghida; şi bine aţi venit să vizitaţi judeţul Wuqiao ca oaspete.

Vezi mai mult

PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

Soluții sustenabile: aditivi pe bază de celuloză pentru auto-nivele

Cuprins: 1. Introducere: Aditivi pe bază de celuloză pentru soluții sustenabile 2. Înțelegerea auto-niveling 3. Necesitatea pentru aditivi sustenabili în Gypsum auto-niveling 4. Aditivi pe bază de celuloză: O alternativă eco-prietendly 5. Cum aditivii pe bază de celuloză îmbunătățiți gips auto-niveling 6. Aplicații de celulă aditivi bazaţi pe bază de ţipăt auto-niveling 7. Perspective viitoare şi

2023-08-31 Vezi mai mult

Beneficiile de utilizarea celulozei pentru țic

1. Introducere Atunci când vine vorba de atingerea nivelului și a suprafețelor netede în proiecte de construcții, compuşii auto-leveling au devenit o alegere populară. Aceste compuși oferă o mare versatilitate și sunt utilizate pe scară largă în aplicații cum ar fi nivelarea podelei, reparații, și renovare. Cu toate acestea, pentru a îmbunătăți și mai mult performanța compușilor auto-leveling, Încorporarea celulozei ca aditiv poate aduce beneficii şi îmbunătăţiri suplimentare.

2023-08-24 Vezi mai mult

Utilizări de celuloză industrială

Utilizând celuloză izolată și purificată ca materie primă, poate produce derivați de raion, celofan și ester, cum ar fi nitrat și acetat; poate fi, de asemenea, transformat în metilceluloză, etilceluloză, carboximetil celuloză; derivați de eter, cum ar fi celuloza anionică, utilizați în foraj de ulei, alimente, glazură ceramică; produse chimice zilnice; Spălare sintetică, produse grafite, fabricarea creioanelor, electronice, acoperiri, materiale de construcții, decorație, Jocuri de ţânţari, tutun, hârtie, cauciuc, agricultură, adezivi, plastic, explozivi, echipamente de cercetare electrică și științifică și așa mai departe.

2022-05-12 Vezi mai mult

Vezi mai mult