OM

Wuqiao Qiyuan Cellulose Co. Ltd. er et omfattende foretak som integrerer vitenskapelig forskning, produksjon, salg og lagring. Det har en elitegruppe som ledes av sakkyndige. Sterk økonomisk styrke og rikelige menneskelige ressurser har lagt et solid grunnlag for selskapets langsiktige utvikling. Forsknings- og utviklingssenteret er hovedsakelig forpliktet til forskning og utvikling av celluloseter (HPMC). for de fleste kunder til å gjøre en god eskorte. }★★★Er spesielt anbefalt små stoler på våre kunders tillit og behov, selskapet har etablert en rekke salgs- og tjenestefilialer over hele landet for å gi kunderne mer aktuelle og praktiske tjenester. I dagens markedssituasjon full av forretningsmuligheter og hard konkurranse, er alle mine kolleger i firmaet vårt villige til å samarbeide med deg. Firmaet kan nå produsere en rekke celluloseter (HPMC) 40000 tonn. Produkter brukes i stor utstrekning i lettsindustri, olje, kjemikalier, tekstiler, byggevarer, matvarer, medisindustri og andre industrier. Produkter er solgt til Beijing, Shanghai, Hebei, Shandong, Fujian, Sichuan, Guangdong og andre innenlandske byer. Å tiltrekke, utdanne, ansette og elske folk, talenter er selskapets verdifulle kapital. Selskapet tiltrekker og beholder forskjellige faglige talenter med foretrukne talentpolitikk, rettferdig konkurranse arena, bredt utviklingsrom og harmonisk arbeidsmiljø. Som følge av års faglig erfaring i produksjon, Wuqiao County Qiyuan Cellulose Co., Ltd. ønsker oppriktig kolleger og venner fra alle samfunn over hele landet til å besøke og veilede, Og velkommen til å besøke Wuqiao County som gjest.

se mer

NYHETSSENTER

Bærekraftige løsninger: Cellulosebaserte tilsetningsstoffer for gips egen nivåning

Innholdsfortegnelse: 1. Cellulosebaserte tilsetningsstoffer for bærekraftige løsninger 2. i Gipsum selvoppnivlige 4. Cellulosebaserte tilsetningsstoffer: En miljøvennlig alternativ 5. 7.

2023-08-31 se mer

Fordelene ved å bruke cellulose til gips egenlikning

1. Introduksjon Når det gjelder å oppnå nivå og glatte overflater i byggeprosjekter, Gipsblandinger har blitt et populært valg. Disse stoffene har stor alsidighet og blir utbredt i bruk som gulvning, reparasjon og renovering. For ytterligere å forbedre ytelsen til gipsstoffer, ved inkorporering av cellulose som tilsetningsstoff kan medføre ytterligere fordeler og forbedringer.

2023-08-24 se mer

Bruk av industriell cellulose

Ved bruk av isolert og renset cellulose som råmateriale kan den produsere raion, cellofan og esterderivater som nitrat og acetat, den kan også gjøres til metylcellulose, etylcellulose, karboksymetylcellulose, polymereterderivater som anionisk cellulose, brukt i oljeboring, næringsmidler, keramisk glasur, daglige kjemikalier, Syntetisk vasking, grafittprodukter, blyantproduksjon, elektronikk, overflatebehandling, byggematerialer, dekorasjon, myggspoler, tobakk, papir, gummi, jordbruk, klebemidler, plast, sprengstoffer elektrisk og vitenskapelig forskningsutstyr og så videre.

2022-05-12 se mer

se mer