OVER

Wuqiao Qiyuan Cellulose Co., Ltd. is een uitgebreide onderneming die wetenschappelijk onderzoek, productie, verkoop en opslag integreert. Het heeft een elite R & D-managementteam onder leiding van experts. Sterke economische kracht en overvloedige menselijke hulpbronnen hebben een solide basis gelegd voor de ontwikkeling van het bedrijf op lange termijn. Onderzoek en ontwikkeling centrum is voornamelijk toegewijd aan cellulose ether (HPMC) onderzoek en ontwikkeling en productie, voor de meerderheid van de klanten om een goede escorte doen.★★★Is speciaal aanbevolen op het vertrouwen en de behoeften van onze klanten, het bedrijf heeft een aantal verkoop-en servicetakken in het hele land opgericht om klanten te voorzien van meer tijdige en handige diensten. In de huidige marktsituatie vol zakelijke kansen en felle concurrentie, zijn al mijn collega's in ons bedrijf bereid om samen met u te werken. Het bedrijf kan nu een verscheidenheid aan cellulose-ether (HPMC) 40000 ton produceren. Producten worden veel gebruikt in de lichte industrie, aardolie, chemische, textiel, bouw, voedsel, medicijnen en andere industrieën. Producten zijn verkocht aan Beijing, Shanghai, Hebei, Shandong, Fujian, Sichuan, Guangdong en andere binnenlandse eerste en tweede tier steden. Het aantrekken, opleiden, in dienst nemen en liefhebben van mensen, talenten zijn het waardevolle kapitaal van het bedrijf. Het bedrijf trekt voortdurend verschillende professionele talenten aan en behoudt deze met een preferentieel talentenbeleid, een eerlijke wedstrijdarena, een brede ontwikkelingsruimte en een harmonieuze werksfeer. Volgens jarenlange professionele productie-ervaring verwelkomt Wuqiao County Qiyuan Cellulose Co., Ltd. oprecht collega's en vrienden uit alle lagen van de bevolking in het hele land om te bezoeken en te begeleiden, en van harte welkom om Wuqiao County als gast te bezoeken.

Bekijk meer

PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

Duurzame oplossingen: op cellulose gebaseerde additieven voor zelfnivellering van gips

Inhoudsopgave: 1. Inleiding: Additieven op basis van cellulose voor duurzame oplossingen 2. Gips zelfnivellering begrijpen 3. De behoefte aan duurzame additieven in zelfnivellering van gips 4. Additieven op basis van cellulose: een milieuvriendelijk alternatief 5. Hoe op cellulose gebaseerde additieven de zelfnivellering van het gips verbeteren 6. Toepassingen van op cellulose gebaseerde additieven in zelfnivellering van gips 7. Toekomstige vooruitzichten en

2023-08-31 Bekijk meer

De voordelen van het gebruik van cellulose voor het zelfnivelleren van gips

1. Inleiding Als het gaat om het bereiken van niveau en gladde oppervlakken in bouwprojecten, zijn de zelfnivellerende verbindingen van gips een populaire keuze geworden. Deze verbindingen bieden een grote veelzijdigheid en worden veel gebruikt in toepassingen zoals vloernivellering, reparatie en renovatie. Om de prestaties van zelfnivellerende gipsverbindingen verder te verbeteren, kan het opnemen van cellulose als additief extra voordelen en verbeteringen opleveren.

2023-08-24 Bekijk meer

Gebruik van industriële cellulose

Gebruikend geïsoleerde en gezuiverde cellulose als grondstof, kan het rayon, cellofaan en esterderivaten zoals nitraat en acetaat produceren; het kan ook in methylcellulose, ethylcellulose, carboxymethylcellulose, polymeeretherderivaten zoals anionische cellulose worden gemaakt, gebruikt in olieboringen, voedsel, keramisch glazuur, dagelijkse chemicaliën, Synthetisch wassen, grafietproducten, potloodproductie, elektronica, coatings, bouwmaterialen, decoratie, muggenspoelen, tabak, papier, rubber, landbouw, kleefstoffen, kunststoffen, explosieven, elektrische en wetenschappelijke onderzoeksapparatuur en ga zo maar door.

2022-05-12 Bekijk meer

Bekijk meer