TENTANG KAMI

Wuqiao Qiyuan Cellulose co., Ltd. adalah perusahaan komprehensif yang mengintegrasikan penyelidikan saintifik, pengeluaran, jualan dan pergudangan. Ia mempunyai pasukan pengurusan R & D elit yang diketuai oleh pakar. Kekuatan ekonomi yang kuat dan sumber manusia yang banyak telah meletakkan asas yang kukuh untuk pembangunan jangka panjang syarikat. Pusat penyelidikan dan pembangunan terutamanya komited untuk penyelidikan dan pembangunan selulosa eter (HPMC), untuk majoriti pelanggan untuk melakukan pengiring yang baik. 【★★★Adalah disyorkan khas 】 bergantung kepada kepercayaan dan keperluan pelanggan kami, syarikat itu telah menubuhkan beberapa cawangan jualan dan perkhidmatan di seluruh negara untuk menyediakan pelanggan dengan perkhidmatan yang lebih tepat pada masanya dan mudah. Dalam keadaan pasaran hari ini penuh dengan peluang perniagaan dan persaingan sengit, semua rakan sekerja saya di syarikat kami bersedia untuk bekerjasama dengan anda. Syarikat kini boleh menghasilkan pelbagai selulosa eter (HPMC) 40000 tan. Produk digunakan secara meluas dalam industri ringan, petroleum, kimia, tekstil, pembinaan, makanan, perubatan dan industri lain. Produk telah dijual ke Beijing, Shanghai, Hebei, Shandong, Fujian, Sichuan, Guangdong dan lain-lain bandar peringkat pertama dan kedua domestik. Menarik, mendidik, menggaji dan mencintai orang, bakat adalah modal berharga syarikat. Syarikat itu terus menarik dan mengekalkan pelbagai bakat profesional dengan dasar bakat istimewa, arena persaingan yang adil, ruang pembangunan yang luas dan suasana kerja yang harmoni. Mematuhi tahun pengalaman pembuatan profesional, Wuqiao County Qiyuan Cellulose co., Ltd. dengan tulus mengalu-alukan rakan sekerja dan rakan-rakan dari semua lapisan masyarakat di seluruh negara untuk melawat dan membimbing, dan dialu-alukan untuk melawat Wuqiao County sebagai tetamu.

melihat lebih banyak

PRODUK

melihat lebih banyak

BERITA

Penyelesaian mampan: aditif berasaskan selulosa untuk meratakan diri gipsum

Jadual kandungan: 1. Pengenalan: aditif berasaskan selulosa untuk penyelesaian mampan 2. Memahami gipsum meratakan diri 3. Keperluan untuk aditif mampan dalam gipsum meratakan diri 4. Aditif berasaskan selulosa: alternatif mesra alam 5. Bagaimana aditif berasaskan selulosa meningkatkan meratakan diri gipsum 6. Permohonan aditif berasaskan selulosa dalam gipsum meratakan diri 7. Prospek masa depan dan


Faedah menggunakan selulosa untuk meratakan diri gipsum

1. Pengenalan apabila ia datang untuk mencapai tahap dan permukaan licin dalam projek-projek pembinaan, sebatian meratakan diri gipsum telah menjadi pilihan yang popular. Sebatian ini menawarkan fleksibiliti yang hebat dan digunakan secara meluas dalam aplikasi seperti meratakan lantai, pembaikan, dan pengubahsuaian. Walau bagaimanapun, untuk meningkatkan lagi prestasi sebatian meratakan diri gipsum, menggabungkan selulosa sebagai bahan tambahan boleh membawa manfaat tambahan dan penambahbaikan.


Penggunaan selulosa perindustrian

Menggunakan selulosa yang terpencil dan disucikan sebagai bahan mentah, ia boleh menghasilkan derivatif rayon, selofan dan ester seperti nitrat dan asetat; Ia juga boleh dijadikan metil selulosa, etil selulosa, selulosa karboksimetil, derivatif eter polimer seperti selulosa anionik, digunakan dalam penggerudian minyak, makanan, sayu seramik, bahan kimia harian, Basuh sintetik, produk grafit, pembuatan pensil, elektronik, lapisan, bahan binaan, hiasan, gegelung nyamuk, tembakau, kertas, getah, pertanian, pelekat, plastik, bahan letupan, peralatan penyelidikan elektrik dan saintifik dan sebagainya.


melihat lebih banyak