за нас

Вукио Кијuan Целулос Ко. Линд. е сеопфатна претпријатија која ги интегрира научните истражувања, производство, продажба и складиште. Истиот има елитен управен тим на Р иД предводен од експерти. Силата економска сила и изобилните човечки ресурси поставија цврста основа за долгорочниот развој на претпријатието. Центарот за истражување и развој е главно посветен на истражување и развојот и производство на целулоса етер (HPMC), Повеќето муштерии да прават добра придружба. Кој?★★★Специјално е препорачувањето на потпирањето на довербата и потребите на нашите муштерии, Претпријатието формираше голем број продажби и услуги низ целата земја со цел да им обезбеди на муштериите повремени и погодни услуги. Во денешната пазарна ситуација полна со бизнис можности и сурова конкуренција, сите мои колеги во нашата компанија се подготвени да работат заедно со вас. Претпријатието сега може да произведува најразлични етер клеток (HPMC) 40000 тони. Производите се раширно користат во лесната индустрија, нафти, хемиски, текстилни, градежништво, храната, лековите и други индустрии. Производите се продадени на Пекинг, Шангај, Хеби, Шандонг, Фуџијан, Сичуан, Гуангdong и други домашни градови на првиот и вториот дел. Привлечни, образование, вработување и сакаат луѓе, талентите се вреден капитал на компанијата. Претпријатието постојано привлекува и задржува различни професионални таленти со преференцијална политика, фер конкуренција, Широкиот простор на развој и хармонична работа. Придржувајќи со години професионално искуство, Вуќио County Qiuan Cellulose Co., Линд. Искрено добредојде на колегите и пријателите од сите животи низ целата земја за да ги посетат и водат, и добредојдовте да го посетите округот Вукио како гостин.

Гледај Повеќе

Вести

Одржливи решенија: Додативи со седиште на целулоза за џипсум

Содржина: Додативи за одржливи решенија. во Гипсум Self-Leveling 4. Додативи базирани на целулоза: Еко-пријателски алтернативен 5. Додативи засновани во џипсум секој случај 7.


Користувањата на употребата на целулоза за џипсум


Користењето на индустриското целулозе

Користејќи изолирани и прочистени целулоза како сурови материјали, може да произведува рејанот, целофан и естор деривици како нитрат и ацетат; Исто така може да биде направен во метил целулоза, етил целулоза, кароксиметил целулоза, полимер Етер деривици како анионички целулоза, користат во пиење на нафта, храна, керамска глаза, Секојдневни хемикалии, Синтетички перење, графитски производи, производи на моливи, електроника, облека, градежни материјали, декорација, комарците, тутун, хартија, гумена, земјоделство, пласти, експлозив, Електрична и научна истражувачка опрема и така натаму.


Гледај Повеќе