RóLUNK

Wuqiao qiyuan cellulóz co., ltd. egy átfogó vállalkozás integráló tudományos kutatás, termelés, értékesítés és raktározás. Van egy elit k + f menedzsment csapat által vezetett szakértők. Az erős gazdasági erő és a bőséges emberi erőforrások szilárd alapot fektettek a vállalat hosszú távú fejlődéséhez. Kutatási és fejlesztési központ elsősorban elkötelezett cellulóz éter (hpmc) kutatás és fejlesztés és termelés, a legtöbb ügyfél, hogy egy jó kísérő.★★★Különösen ajánlott, támaszkodva a bizalmat és igényeit ügyfeleink, a cég létrehozott számos értékesítési és szolgáltatási ágak az egész országban annak érdekében, hogy az ügyfelek több időben és kényelmesebb szolgáltatásokat. A mai piaci helyzet tele üzleti lehetőségeket és heves verseny, minden kollégáim cégünk hajlandó dolgozni együtt veletek. A cég ma már különböző cellulóz-éter (hpmc) 40000 tonna előállítására képes. A termékeket széles körben használják a könnyűiparban, a kőolaj, a vegyipar, a textil, az építőipar, az élelmiszer-, az orvostudomány és más iparágakban. A termékeket pekingbe, sanghajba, hebei, shandong, fujian, sichuan, guangdong és más hazai első és második szintű városokba adták el. Az emberek vonzása, oktatása, foglalkoztatása és szeretete, a tehetségek a vállalat értékes tőkéje. A cég folyamatosan vonzza és megtartja a különböző szakmai tehetségek, preferenciális tehetség politika, tisztességes verseny aréna, széles fejlesztési tér és harmonikus munkakörnyezetű. A wuqiao megye qiyuan cellulóz co., ltd. több éves szakmai gyártási tapasztalattal rendelkezik, őszintén üdvözli a kollégákat és barátokat az élet minden területéről az egész országban, hogy látogasson el és vezessen, és üdvözöljük, hogy látogassa meg a wuqiao megye, mint egy vendég.

mutass többet

TERMéKEK

mutass többet

SAJTóSZOBA

Fenntartható megoldások: cellulóz alapú adalékanyagok gipsz önszintező

2023-08-31 mutass többet

A cellulóz felhasználásának előnyei a gipsz önterülő

1. bevezetés amikor az építési projektek szintjének és sima felületeinek elérése, a gipsz önterülő vegyületek népszerű választássá váltak. Ezek a vegyületek nagy sokoldalúságot kínálnak, és széles körben használják olyan alkalmazásokban, mint a padlószintezés, javítás és felújítás. Azonban a gipsz önterülő vegyületek teljesítményének további növelése érdekében a cellulóz adalékanyagként történő beépítése további előnyöket és fejlesztéseket hozhat.

2023-08-24 mutass többet

Ipari cellulóz felhasználása

Az elszigetelt és tisztított cellulóz nyersanyagként történő felhasználásával műkömény, celofán és észter származékok, például nitrát és acetát keletkezhetnek; metil-cellulózzá, etil-cellulózzá, karboximetil-cellulózzá is készíthető, polimer éter származékok, mint például anion cellulóz, használt olaj fúrás, élelmiszer, kerámia máz, napi vegyi anyagok, Szintetikus mosás, grafittermékek, ceruzagyártás, elektronika, bevonatok, építőanyagok, dekoráció, szúnyog tekercsek, dohány, papír, gumi, mezőgazdaság, ragasztók, műanyagok, robbanóanyagok, elektromos és tudományos kutatási berendezések és így tovább.

2022-05-12 mutass többet

mutass többet