O NAMA

Članak 1. Ltd. je sveobuhvatno poduzeće koji integrira znanstvena istraživanja, proizvodnja, prodaja i skladištenja. Ima elitni tim za upravljanje istraživanja i razvoja pod vodstvom stručnjaka. Jaka ekonomska snaga i obilje ljudskih resursa postavili su čvrst temelj dugoročnog razvoja kompanije. Centar za istraživanje i razvoj uglavnom je posvećen istraživanju i razvoju i proizvodnji celuloze (HPMC), za većinu mušterija da učini dobru pratnju. Šef★★★Posebno preporučuje se da se oslanja na povjerenje i potrebe naših kupaca, Tvrtka je uspostavila niz prodajnih i usluga u cijeloj zemlji kako bi kupcima pružila pravovremene i zgodnije usluge. U današnjoj tržišnoj situaciji, puni poslovnih prilika i žestokog konkurencije, sve moje kolege u našoj tvrtki su spremne raditi zajedno s vama. Tvrtka sada može proizvesti različite celuloze etera (HPMC) 40000 tona. Proizvodi se široko koriste u lakoj industriji, nafti, kemijskoj, tekstilnoj, građevinskoj, prehrambenoj, medicini i drugim industrijama. Proizvodi su prodani Pekingu, Shanghaiu, Hebei, Shandong, Fujian, Sichuan, Guangdong i drugim domaćim gradovima prvog i drugog razreda. Privlaèenje, obrazovanje, zapošljavanje i ljubav, talenti su vrijedni kapital kompanije. Tvrtka kontinuirano privlači i zadržava razne profesionalne talente s preferencijalnim politikama talenta, poštenom natjecanju arenu, široki razvojni prostor i skladna radna atmosfera. Pridržavanje godina profesionalnog proizvodnog iskustva, Wuqiao County Qiyuan Cellulose Co., Ltd. iskreno pozdravlja kolege i prijatelje iz svih polja života širom zemlje da posjete i vodi, i dobrodošli da posjetite županiju Wuqiao kao gost.

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Održiva rješenja: Celuloza bazirani aditivi za samorazvojni gips

Uvod: Celulozni aditivi za održiva rješenja 2. Razumijevanje samostalno-razvojnog gipsa 3. Potreba za održivim aditivima u gipsu samostalni 4. Aditivi na osnovu celuloze: A eko-prijateljski alternativa 5. Kako celulozni dodaci poboljšati gips samorazine 6. Primjene celule Aditivi u samorazvojnom gipsu 7. Izgledi i budućnosti

2023-08-31 vidi više

Koristi korištenje celuloze za samorazvojno

1. Uvod kada je riječ o postizanju razine i glatkih površina u građevinskim projektima, Gips samorazvojni spojevi su postali popularni izbor. Ovi spojevi nude veliku svestranost i široko se koriste u aplikacijama kao što su ravnanje poda, popravak, i renoviranje. Međutim, da bi se dodatno poboljšala učinkovitost gipsa samorazvojnih spojeva, uključivanje celuloze kao aditiva može donijeti dodatne koristi i poboljšanja.

2023-08-24 vidi više

Upotreba industrijske celuloze

A. i može se pretvarati i u metil celulozu, etil celulozu, karboksimetil celulozu, polimerni derivati etera kao što su anionska celuloza, korišteni za bušenje ulja, hranu, keramičku glazuru, Dnevne kemikalije, Sintetički pranje, grafitni proizvodi, proizvodnja olovka, elektronika, premazi, građevinski materijali, ukras, Zavoji komaraca, duvan, papir, guma, poljoprivreda, ljepilo, plastika, eksplozivi, električna i znanstvena istraživačka oprema i tako dalje.

2022-05-12 vidi više

vidi više