TIETOJA

Wuqiao Qiyuan Cellulose Co, Ltd. on kattava yritys, joka integroi tieteellistä tutkimusta, tuotantoa, myyntiä ja varastointia. Sillä on asiantuntijoiden johtama eliitti T&K-johtaminen. Vahva taloudellinen vahvuus ja runsaat henkilöresurssit ovat luoneet vankan perustan yrityksen pitkän aikavälin kehitykselle. Tutkimus- ja kehittämiskeskus useimmat asiakkaat tekevät hyvän saattajan. Ð★★★On erityisesti suositeltavana luottaa asiakkaidemme luottamukseen ja tarpeisiin, yritys on perustanut useita myynti- ja palvelukonttoreita eri puolilla maata tarjotakseen asiakkaille oikea-aikaisia ja sopivampia palveluja. Tämän päivän markkinatilanteessa täynnä liiketoimintamahdollisuuksia ja kiihkeää kilpailua kaikki kollegani yrityksessämme ovat valmiita tekemään yhteistyötä kanssanne. Yritys voi nyt tuottaa erilaisia selluloosaeetteriä (HPMC) 40000 tonnia. Tuotteita käytetään laajalti kevyessä teollisuudessa, öljy-, kemikaali-, tekstiili-, rakennus-, elintarvike-, lääketeollisuudessa ja muissa teollisuudenaloissa. Tuotteet on myyty Pekingille, Shanghaille, Hebei, Shandongille, Fujianille, Sichuanille, Guangdongille ja muille kotimaisille ensimmäiselle ja toiselle tasalle kaupungeille. Kyvyt ovat yhtiön arvokas pääoma. Yritys houkuttelee jatkuvasti ja säilyttää erilaisia ammatillisia lahjakkuuspolitiikkoja, reilun kilpailun areena, laaja kehitystila ja harmoninen työilmapiiri. Vuosien ammatillinen valmistus kokemus, Wuqiao County Qiyuan Cellulose Co., Ltd. toivottaa vilpittömästi kollegoja ja ystäviä kaikista elämänaloista eri puolilla maata vierailemaan ja opastamaan, ja tervetuloa vierailemaan Wuqiaon piirikunnassa.

Katso lisää

UUTISET

Kestävä ratkaisu: Selluloosipohjaiset lisäaineet Kipsin itse tasoittavat

Sisällysluettelo: 1. Johdanto: Selluloosapohjaiset lisäaineet kestävää ratkaisua 2. Ymmärtäminen Kipsi itse tasoitus 3. Tarve kestäviä lisäaineita Kipsin omataso 4. Selluloosipohjaiset lisäaineet: Ympäristöystävällinen vaihtoehto 5. Kuinka selluloosa-pohjaiset lisäaineet parantaa kipsi itse tasoitus 6. Sellulia sovellukset Kipsin itse tasoittamisessa 7. tulevaisuudennäkymät ja tulevaisuudennäkymät

2023-08-31 Katso lisää

Hyödyt käyttämällä selluloosa Kipsi itse tasoittavat

1. Johdanto Kun on kyse tason ja tasaisten pintojen saavuttamiseen rakennusprojekteissa, Kipsin itse tasoittavat yhdisteet on tullut suosittu valinta. Nämä yhdisteet tarjoavat suurta monipuolisuutta ja niitä käytetään laajalti sovelluksissa, kuten lattian tasoitus, korjaus ja remontti. Kuitenkin edelleen parantaa suorituskyvyn kipsiyhdisteiden, selluloosa lisäaineena voi tuoda lisähyötyjä ja parannuksia.

2023-08-24 Katso lisää

Teollisuuden selluloosan käyttö

Raaka-aineena käyttämällä eristettyä ja puhdistettua selluloosaa, se voi tuottaa raio-, sellofaani- ja esterjohdannaisia, kuten nitraattia ja asetaattia; sitä voidaan myös tehdä metyyliselluloosaa, etyyliselluloosaa, karboksimetyyliselluloosaa, polymeeri-eetterijohdannaiset, kuten anioniselluloosa, joita käytetään öljyn porauksessa, elintarvikkeessa, keraamisessa lasieissa päivittäiset kemikaalit, Synteettinen pesu, grafiittituotteet, kynän valmistus, elektroniikka, pinnoitteet, rakennusmateriaalit, koristelu, Hyttyskeet, tupakka, paperi, kumi, maatalous, liimat, muovit, räjähteet, sähkö- ja tieteelliset tutkimuslaitteet ja niin edelleen.

2022-05-12 Katso lisää

Katso lisää