Πληροφορίες για τη

Άρθρο 2 Ltd. είναι μια ολοκληρωμένη επιχείρηση που ενσωματώνει την επιστημονική έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την αποθήκευση. Διαθέτει ελίτ ομάδα διαχείρισης Ε&Α υπό την ηγεσία εμπειρογνωμόνων. Η ισχυρή οικονομική δύναμη και άφθονοι ανθρώπινοι πόροι έχουν θέσει σταθερό θεμέλιο για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της εταιρείας. Το κέντρο έρευνας και ανάπτυξης δεσμεύεται κυρίως για την έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή της κυτταρίνης αιθέρας (HPMC), για την πλειοψηφία των πελατών να κάνει μια καλή συνοδεία. Ζ★★★Είναι ειδικά συνιστάται φυσικά στηρίζοντας την εμπιστοσύνη και τις ανάγκες των πελατών μας, η εταιρεία έχει δημιουργήσει σειρά υποκαταστημάτων πωλήσεων και υπηρεσιών σε ολόκληρη τη χώρα προκειμένου να παρέχει στους πελάτες πιο έγκαιρες και βολικές υπηρεσίες. Στη σημερινή κατάσταση της αγοράς γεμάτη επιχειρηματικές ευκαιρίες και έντονο ανταγωνισμό, όλοι οι συνάδελφοί μου στην εταιρεία μας είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Η εταιρεία μπορεί τώρα να παράγει μια ποικιλία αιθέρας κυτταρίνης (HPMC) 40000 τόνους. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στην ελαφριά βιομηχανία, πετρελαίου, χημικής ουσίας, κλωστοϋφαντουργίας, κατασκευής, τροφίμων, ιατρικής και άλλων βιομηχανιών. Τα προϊόντα έχουν πωληθεί στο Πεκίνο, Σαγκάη, Hebei, Shandong, Fujian, Sichuan, Guangdong και άλλες εγχώριες πόλεις πρώτης και δεύτερης βαθμίδας. Η προσέλκυση, η εκπαίδευση, η απασχόληση και η αγάπη των ανθρώπων, τα ταλέντα είναι το πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρείας. Η εταιρεία συνεχώς προσελκύει και διατηρεί διάφορα επαγγελματικά ταλέντα με προτιμησιακές πολιτικές ταλέντων, αρένα ανταγωνισμού, ευρύ χώρο ανάπτυξης και αρμονική ατμόσφαιρα εργασίας. Συντηρώντας σε χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας κατασκευής, Wuqiao County Qiyuan Cellulose Co., Ltd. καλωσορίζει ειλικρινά τους συναδέλφους και τους φίλους από όλα τα στρώματα της ζωής σε όλη τη χώρα για να επισκεφθούν και να καθοδηγούν, και καλώς ήρθατε να επισκεφθείτε την κομητεία Wuqiao ως επισκέπτης.

Δείτε περισσότερα

ενημέρωσης

Βιώσιμες Λύσεις: Πρόσθετα με βάση την κυτταρίνη για γύψο αυτο-επίπεδο

Πίνακας Περιεχομένων: 1. Εισαγωγή: Πρόσθετα με βάση την κυτταρίνη για βιώσιμες Λύσεις 2. Κατανόηση γύψου Αυτοεπίπεδο 3. Η ανάγκη για βιώσιμα πρόσθετα υλικά σε Γύψο Αυτοεπίπεδο 4. Πρόσθετα με βάση την κυτταρίνη: Ένα οικολογικό-φιλικό εναλλακτικό 5. Πώς οι πρόσθετες ουσίες βάσει της κυτταρίνης βελτιώνουν γύψο αυτο-επίπεση 6. Εφαρμογές της κυτταρίδας Βασισμένα πρόσθετα σε Γύψο αυτο-επιπέδοση 7. Μελλοντικές Προοπτικές και Μελλοντικές Προοπτικές


Τα οφέλη της χρήσης κυτταρίνης για γύψο αυτο-επίπεσης

1. Εισαγωγή Όταν πρόκειται για την επίτευξη επιπέδου και ομαλών επιφάνειων σε κατασκευαστικά έργα, Γύψο αυτοεπίπεδο ενώσεις έχουν γίνει μια δημοφιλής επιλογή. Αυτές οι ενώσεις προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και χρησιμοποιούνται ευρέως σε εφαρμογές όπως το επίπεδο του δαπέδου, επισκευή και ανακαίνιση. Ωστόσο, για να βελτιώσει περαιτέρω την απόδοση των αυτοεπίπεων ενώσεων γύψου, Η ενσωμάτωση της κυτταρίνης ως πρόσθετης ύλης μπορεί να επιφέρει πρόσθετα οφέλη και βελτιώσεις.


Χρήσεις βιομηχανικής κυτταρίνης

Χρησιμοποιώντας την απομονωμένη και καθαρή κυτταρίνη ως πρώτη ύλη, μπορεί να παράγει παράγωγα ρεβού, κυτοφάνιο και εστέρα όπως νιτρικό και οξικό. μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μεθυλοκυτταρίνη, αιθυλοκυτταρίνη, καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, παράγωγα αιθέρας πολυμερούς, όπως η ανιονική κυτταρίνη, που χρησιμοποιείται στην γεώτρηση ελαίου, τροφίμων, κεραμικών γλάσου, ημερήσιες χημικές ουσίες, Συνθετικό πλύσιμο, προϊόντα γραφίτη, κατασκευή μολυβιών, ηλεκτρονικά, επιχρίσματα, οικοδομικά υλικά, διακόσμηση, Πηνία κουνουπιών, καπνός, χαρτί, καουτσούκ, γεωργία, κόλλα, πλαστικά, εκρηκτικά, ηλεκτρικό και επιστημονικό εξοπλισμό έρευνας και ούτω καθεξής.


Δείτε περισσότερα