за нас

Wuqiao qiyuan целулоза ко оод е цялостно предприятие, интегриращо научни изследвания, производство, продажби и складиране. Той има елитен екип за управление на научноизследователската и развойна дейност, ръководен от експерти. Силна икономическа сила и изобилие от човешки ресурси са положили солидна основа за дългосрочното развитие на компанията. Център за научни изследвания и развитие е основно ангажиран с целулозен етер (hpmc) изследвания и развитие и производство, за по-голямата част от клиентите да направи добър ескорт.★★★Специално се препоръчва, разчитайки на доверието и нуждите на нашите клиенти, компанията е създала редица търговски и сервизни клонове в цялата страна, за да предостави на клиентите по-навременни и удобни услуги. В днешната пазарна ситуация, пълна с бизнес възможности и яростна конкуренция, всички мои колеги в нашата компания са готови да работят заедно с вас. Компанията вече може да произвежда разнообразие от целулозен етер (hpmc) 40000 тона. Продуктите се използват широко в леката промишленост, нефтената, химическата, текстилната, строителната, хранителната, медицинската и друга промишленост. Продуктите са продадени на пекин, шанхай, хебей, шандонг, фуджиан, съчуан, гуандун и други местни градове от първо и второ ниво. Привличането, образованието, наемането и обичането на хора, талантите са ценен капитал на компанията. Компанията непрекъснато привлича и запазва различни професионални таланти с преференциални политики за таланти, арена за справедлива конкуренция, широко пространство за развитие и хармонична работна атмосфера. Придържайки се към години на професионален опит в производството, wuqiao окръг qiyuan целулоза ко оод искрено приветства колеги и приятели от всички сфери на живота в цялата страна, за да посетят и ръководят, и добре дошли да посетите окръг wuqiao като гост.

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Устойчиви решения: целулозни добавки за самоизравняване на гипс

Съдържание: 1. въведение: добавки, базирани на целулоза за устойчиви решения 2. разбиране на гипс самонивелиране 3. необходимостта от устойчиви добавки в гипс самонивелиране 4. добавки на базата на целулоза: екологична алтернатива 5. как добавките, базирани на целулоза, подобряват самонивелиращите се гипс 6. приложения на добавки, базирани на целулоза в гипс саморазливни 7. бъдещи перспективи и


Ползите от използването на целулоза за гипс самонивелиране

1. въведение когато става въпрос за постигане на нива и гладки повърхности в строителните проекти, гипс саморазливни съединения са станали популярен избор. Тези съединения предлагат голяма гъвкавост и се използват широко в приложения като изравняване на пода, ремонт и обновяване. Въпреки това, за по-нататъшно подобряване на ефективността на гипсовите саморазливни съединения, включването на целулозата като добавка може да донесе допълнителни ползи и подобрения.


Употреба на индустриална целулоза

Използвайки изолирана и пречистена целулоза като суровина, тя може да произвежда производни на морава, целофан и естер като нитрат и ацетат; може да се направи и в метилцелулоза, етилцелулоза, карбоксиметилцелулоза, полимерни етерни производни като анионна целулоза, използвани в нефтеното сондиране, храна, керамична глазура, ежедневни химикали, Синтетично пране, графитни продукти, производство на молив, електроника, покрития, строителни материали, декорация, комари, тютюн, хартия, каучук, селско стопанство, лепила, пластмаси, експлозиви, електрическо и научно изследователско оборудване и т. н.


Виж повече